Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Rebić: Policija radi na identifikaciji napadača na novinare
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 07. 2020.

Autor: Tanjug Izvor: Blic

Rebić: Policija radi na identifikaciji napadača na novinare

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da policija radi na tome da identifikuje napadače na predstavnike medija koji su napadnuti dok su izveštavali sa protesta ispred Narodne skupštine, među kojima je i reporter portala Nova S Vojislav Milovančević.

- Žao mi je zbog povrede vašeg kolege, kao što mi je žao i svojih kolega, više od 130 policajaca koji su povređeni. Nadam se da ćemo vrlo brzo uspeti da otkrijemo počinioce napada na vašeg kolegu i da će vrlo brzo biti na mestu koje im i pripada - rekao je Rebić na konferenciji u Palati Srbija, upitan da li su identifikovani napadači na reportera Milovančevića.

Na pitanje kako će policija pronaći napadače na predstavnike medija koji su napadnuti tokom izveštavanja sa protesta u Beogradu, Rebić je rekao da će se to vršiti pre svega pregledanjem video nadzora, ali i na osnovu operativnih podataka.

- Morate da imate veru u policiju da će pronaći sve one koji su učinili ta krivična dela na ovim skupovima koji, podsećam, nisu bili prijavljeni - dodao je Rebić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi