Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Do sutra prijave na radionicu "Reforma lokalne administracije u službi ekonomskog razvoja“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

14. 05. 2018.

Do sutra prijave na radionicu "Reforma lokalne administracije u službi ekonomskog razvoja“

Pres centar Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED), uz podršku Razvojne agencije Srbije (RAS) pozivaju novinare da se prijave na radionicu „Reforma lokalne administracije u službi ekonomskog razvoja“ koja je planirana za petak, 18. maj, od 11 sati. Na radionici u beogradskom Pres centru biće predstavljeno najnovije istraživanje NALED-a: „Kapaciteti za lokalni ekonomski razvoj u Srbiji“.

U istraživanju su analizirani podaci o uslovima koje gradovi i opštine nude potencijalnim investitorima, politici naplate taksi i naknada, kvalitetu kadrova koji rade na privlačenju investicija, kao i aktivnosti na promociji lokalnih samouprava, koje će na radionici predstaviti projektni menadžer NALED-a Ivana Bogosavljević Čikić.

Novinari će na radionici moći da razgovaraju sa direktorkom sektora za planiranje i razvoj RAS-a Anom Žegarac, direktorom IS sektora Assecco SEE Dejanom Đokićem, gradonačelnikom Grada Pančeva Sašom Pavlovim i predsednikom Opštine Ćuprija Ninoslavom Erićem.

Na radionici će biti predstavljen i nagradni konkurs za novinare na istoimenu temu - „Reforma lokalne administracije u službi ekonomskog razvoja“.

Zainteresovani za radionicu treba da pošalju kraću radnu biografiju do utorka, 15. maja na mejl vesna.masalovic@uns.rs.

Potvrdu o učešću na radionici prijavljeni će dobiti od organizatora. Učesnicima radionice, koji žive van Beograda, organizatori će refundirati putne troškove (autobuske/vozne karte).

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi