Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Nagradni konkurs za novinare „Reforma lokalne administracije u službi ekonomskog razvoja“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

21. 05. 2018.

Nagradni konkurs za novinare „Reforma lokalne administracije u službi ekonomskog razvoja“

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Pres centar Udruženja novinara Srbije, uz podršku Razvojne agencije Srbije (RAS), pozivaju novinare da se prijave na konkurs „Reforma lokalne administracije u službi ekonomskog razvoja“.

Konkurs traje od 21. maja do 20. juna 2018. godine. 

Potrebno je da novinari na konkurs prijave najmanje dva objavljena teksta  na portalu ili u štampanom izdanju, odnosno, najmanje dva priloga emitovana na televiziji ili radiju na temu „Reforma lokalne administracije u službi ekonomskog razvoja“. 

Na konkurs mogu da se prijave novinari kojima je prilog objavljen u mediju koji je registrovan u Agenciji za privredne registre. Prilozi koji se šalju na konkurs moraju biti objavljeni u periodu od 21. maja do 20. juna ove godine.

Prijave je potrebno poslati do 20. juna na adresu pc@uns.org.rs.

Prva nagrada je 100 hiljada, druga 75 hiljada, a treća 50 hiljada dinara.

Tekst konkursa u celosti i rezultate NALED-ovog istraživanja kapaciteta za loklani ekonomski razvoj u Srbiji pročitajte u prilogu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi