Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Претње новинару из Врања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 10. 2011.

Извор: Курир

Претње новинару из Врања

Врање - Дописник листа Данас и уредник веб портала Врањепрес из Врања Војкан Ристић рекао је да му је претио један члан градског одбора Демократске странке Србије (ДСС) због текста који је данас објављен на том порталу.

На страници Врањепрес јутрос је објављен текст Ристића у коме се говори о "незваничним сазнањима да се у склопу истраге о афери Колубара воде предистражне радње и против неких функционера одбора ДСС у Врању", без навођења имена.


Ристић је за агенцију Бета рекао да га је "током поподнева на службени телефон позвао један од високих функционера ДСС у Врању и упозорио га да он није надлежан да се бави случајем Колубара". "Тај функционер, кога познајем, оптужио ме је да у актуелној ситуацији хапшења руководилаца рударског комбината Колубара директно радим за Г17 плус, ДС и СПС, запретио ми да тако неће моћи и да ћутим", казао је Ристић.

Он је навео да ће о овом случају обавестити полицију, оба новинарска удружења и канцеларију ОЕБС-а у Србији.

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси