Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Трећи конкурс за доделу новинарске награде „Владимир Влада Ћосић“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

20. 05. 2024.

Аутор: M новине Извор: M новине

Трећи конкурс за доделу новинарске награде „Владимир Влада Ћосић“

Редакција М новина расписала је конкурс за доделу новинарске награде „Владимир Влада Ћосић“ за класичну репортажу објављену у писаним медијима (штампа и интернет портали) за 2024. годину. Награда ће бити додељена трећи пут.

Додељују се три награде које се састоје од повеље и новчаног износа. Новчани износ за прву награду је 500 евра, за другу 300 евра и за трећу 200 евра.

Жири који ће одлучивати о исходу конкурса ради у саставу: Драгорад Драгичевић, Жарко Ракић, Дејана Ивановић, Драгана Пејовић и Зоран Шапоњић.

Позивају се новинари да објављене репортаже у периоду од 1. септембра 2023. године до 31. августа 2024. године у текстуалном и ПДФ формату пошаљу на е-маил адресу редакција@м-новине.цом са назнаком „ЗА КОНКУРС“. Један аутор може послати једну репортажу, до 7.000 карактера. Награде ће бити уручене 5. октобра 2024. године у Сремској Митровици.

Додатне информације на бројеве: 022611566 и 0666437353

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси