Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Балисти напали новинаре Курира
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 07. 2011.

Извор: Курир

Балисти напали новинаре Курира

Навијачи Шкендије вербално се иживљавали над нашим извештачима кад су сазнали да су из Београда

Навијачи Шкендије Балисти вербално су напали новинара и фоторепортера Курира испред споменика Скендер-бегу у Скопљу, где су се окупљали пред синоћњу утакмицу с Партизаном.

Присталице македонског шампиона махале су албанским заставама и шаловима, а на сазнање да долазимо из Србије реаговали су жестоко.

- Одакле долазите? Из Београда? Па вратите се у Београд. Ајде бежите тамо, идите у пи.ку материну - поручили су навијачи Шкендије, а затим сви као један запевали:- Убиј, убиј, убиј Србина!

Међу окупљенима је било и неколико навијача са албанским кечићима на глави, који такође нису благонаклоно гледали на то што се међу њима налазе двојица Срба. Неколико млађих навијача подигло је десну руку и скандирало нацистички поздрав:

- Зиг хајл, зиг хајл.

Антрфиле : Полиција: Не брините?!


Док је напетост међу навијачима Шкендије и извештачима Курира расла и претила да постане озбиљан инцидент, неколико полицајаца стајало је са стране ниједног тренутка не помишљајући да смири ситуацију. На наше питање шта они заправо раде, лаконски су одговорили:

- Не брините, има нас много у цивилу. Ништа вам се не би догодило!

Константин Радуловић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси