Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новац није разлог за одлазак са РТС
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 02. 2014.

Аутор: Дафина Достанић Извор: Блиц

Новац није разлог за одлазак са РТС

Маја Жежељ је све изненадила одлуком да место водитеља на Јавном сервису замени ангажманом на ТВ каналу Н1.

 

Један од најважнијих разлога је тај што верујем да ће ова телевизија поставити нове стандарде у информативном програму. Овај пројекат се озбиљно спрема већ неколико година и усуђујем се да кажем да ће Н1 бити неочекивано добра вест за гледаоце не само у Србији, већ у целом региону - прича Маја.

Када смо је подсетили да је недавно за „Блиц ТВ магазин“ рекла да би РТС заменила новом телевизијом само уколико јој неко понуди 50.000 динара по емисији, Маја је дипломатски одговорила:

Можда сам преценила смисао за хумор одређеног броја људи. Нисам очекивала да заиста постоје људи који верују да је могуће добити 50.000 динара за вођење једне емисије, па макар то био и Дневник. Ипак, да радознале не оставим без одговора: не, нисам добила 50.000 по емисији, али сам добила прилику да радим у условима које сам дуго чекала - каже водитељка.

Маја Жежељ је у разним информативним програмима радила од 1991, а на РТС је провела више од осам година. Каже, да одлука није била лака.

Медијска сцена у Србији није тако велика, и мене на Н1 чека пуно познатих колега, и у деску, али и у продукцији.

Ипак, тешко ми пада то што нећу тако често виђати људе с којима сам радила више од осам година. Међутим, и раније сам мењала ТВ куће за које сам радила, а са људима остајала у контакту. Сигурно ће тако бити и сада.

Она ће на каналу који ће 24 сата емитовати информативне садржаје радити, као и до сада, као презентер вести, у програму за Србију.

Регионални канал

Н1 ће као регионални партнер компаније Си-Ен-Ен емитовати програм из три центра у Београду, Загребу и Сарајеву. Главни инвеститор им је Јунајтед група, „паy ТВ“ платформа која обухвата СББ али и Тотал ТВ. За сада је потврђено да је на Н1 прешао и Југослав Ћосић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси