Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ДС оптужује СНС за цензуру
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 02. 2014.

Извор: Б92

ДС оптужује СНС за цензуру

Демократска странка тврди да је кабловски дистрибутер на југу Србије ТВ Царичин Град јуче намерно искључио сигнал ТВ Прва у време гостовања Драгана Ђиласа.

ДС у саопштењу тврди да је директоре те телевизије и кабловског дистрибутера Срдан Живковић, председник Општинског одбора СНС-а у Лебану и да је јуче поподне намерно искључио је сигнал ТВ Прва док је на програму била емисија "Став Србије" у којој је гостовао лидер ДС-а.

"Након сто је пре две недеље у југоисточној Србији сигнал ТВ Хепи ометан како се не би гледала емисија "Ћирилица" у којој је гостовао председник ДС-а Драган Ђилас, идентична ствар догодила се јуче са емисијом "Став Србије" која се емитује на ТВ Прва а у којој је Ђилас такође био гост. 10 минута након почетка емисије, кабловски дитрибутер је угасио сигнал ТВ Прва све до завршетка емисије и после га опет вратио у етар", саопштава ДС. Та странка каже да су грађани пријавили да се слична ситуација дешава и у другим општинама на југу и истоку Србије сваки пут када председник ДС гостује на некој телевизији. Демократска странка оштро протестује против оваквог вида цензуре "које превазилази и најмрачније периоде за које смо мислили да су далеко иза нас".

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси