Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Југослав Ћосић напушта Б92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 11. 2013.

Аутор: Б. Цвејић Извор: Данас

Југослав Ћосић напушта Б92

Дугогодишњи новинар телевизије Б92 и власник продукцијске куће Киконекшен медија Југослав Ћосић начелно се договорио да буде „њуз директор“ за Србију, односно уредник програма из Београда, на регионалној телевизији Н1 која представља ексклузивног партнера Си- Ен- Ен на овим просторима, потврђено је Данасу у Н1.

 

Канал Н1, први регионални информативни канал на подручју бивше Југославије, биће лансиран почетком 2014. за више од 15 милиона гледалаца у Србији, Хрватској и Босни и Херцеговини.

Подсетимо, у септембру је објављено да је споразум о сарадњи са компанијом Turner Broadcasting System Europe Limited, која је власник канала CNN International, омогућио каналу Н1 да постане ексклузивни партнер Си- Ен- Ен-а у региону.

Н1 ће емитовати програм из три велика информативнопродукцијска центра у Београду, Загребу и Сарајеву, као и локалних центара смештених по градовима читавог региона.

Споразум са Си- Ен- Ен-ом омогућава каналу Н1 и да емитује одабране програме Си- Ен- Ен-а, преведене на локалне језике.

Главни финансијски инвеститор канала Н1 је Јунајтед група, водећа „паy ТВ“ платформа у Југоисточној Европи, која обухвата и СББ, највећег кабловског оператора у Србији, Telemach Словенију i Telemah БиХ, највеће кабловске операторе у Словенији и Босни, као и Тотал ТВ, највећу сателитску платформу у региону.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси