Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Почиње јавна расправа о медијским законима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 10. 2013.

Извор: Фонет, РТВ

Почиње јавна расправа о медијским законима

Министарство културе и информисања Србије покреће јавну расправу о Нацрту закона о електронским медијима и Нацрту закона о јавним медијским сервисима, која ће трајати од 9. октобра до 31. октобра 2013. године, сазнаје данас ФоНет. Презентације ова два нацрта закона и расправе одржаће се у Новом Саду 16. октобра (Студио М, Игњата Павласа 3, 9.00 - 17:30 сати) и Крагујевцу 18. октобра (Скупштина града Крагујевца, Трг слободе 3, 9.00 – 18.00 сати).

 

У Београду ће јавна расправа о Нацрту закона о електронским медијима бити одржана 21.октобра (Народна банка Србије, улаз из улице Светозара Марковића, 10.00 - 16.00 сати), док ће јавна расправа о Нацрту закона о јавним медијским сервисима бити 23.октобра на истом месту.

Нацрт закона о електронским медијима и Нацрт закона о јавним медијским сервисима биће на сајту Министарства културе и информисања.

Коментари (4)

Остави коментар
суб

12.10.

2013.

anonymous [нерегистровани] у 10:18

"О мило моје Ћирилово писмо"

Дејане, Марко, Нишлија...вама се, пре свега, обраћам:

За почетак, "Чујте Срби" пишите и кликћите ЋИРИЛИЦОМ. Видите ли ВИ којим вам се писмом УНС обратио!? Овим правим и по УСТАВУ загарантованим!!! Нико нам то не брани, сами смо криви!!!...(А како Кинези чувају своје писмо, на свакој слици напишу по нешто, својим милим "Ћириловим писмом", и наравно нико им то ни не замера а још мање може да брани. А ми???)
Једном новинару је владика Атанасије , док је недавно као умировљени владика био на челу епархије на Косову и Метохији, одбио да да интервју јер је питања послао латиничним писмом. Овај се од тада опаметио, што и свим Србима и грађанима Србије желим:-))
А коментар о закону ...касније
Хвала на простору:-))

Одговори
сре

09.10.

2013.

Dejan iz Nis [нерегистровани] у 23:10

Nece da moze

To sto ste smislili i sto nam spremate u beogradskim kuhinjama, na jugu nece da prodje. CERACEMO SE JOS, sto bi reko Matija. Pozdrav iz Durlana

Одговори
сре

09.10.

2013.

Marko Aleksinac [нерегистровани] у 23:07

BRUKA

Pa da li se Srbija zavrsava u Beogradu. Pa gde je Nis, Leskovac, Bor, Uzice, Cacak, Zajecar, Vranje. Banditi jedni, kako Vas nije sramota. Pa da li smo mi gradjani 16 reda. Da nije Niske televizije mi ne bi smo nikada videli Aleksinac na tv. Nama deca studiraju u Nis, a ne u Novi Sad ili Beograd. Ugasite i NTV, pa samo sanjajte da cemo onda da Vam placamo pretplatu. Da gledamo beogradsku i novosadsku hroniku. More na ulice ima da izadjemo, nismo mi budale. SRAMOTA!

Одговори
сре

09.10.

2013.

Nislija [нерегистровани] у 22:11

Opet se pitaju Beograd i Novi Sad

Alo bre severno od Nisa ,pa i mi zivimo u Srbiji.Otcepite se i od nas samozivnici jedni .Hocu da i Nis ima svoj javni servis.Mi imamo NIsku televiziju -NTV i ne damo da nam je unistite.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси