Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Из Вашингтона, с љубављу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 10. 2013.

Извор: Политика

Из Вашингтона, с љубављу

„Имате моју подршку у свему што радите”, рекао је председник САД Барак Обама председнику Србију Томиславу Николићу недавно у Вашингтону. Да ли то значи да су, за разлику од односа са Русијом, односи Сједињених Држава са Србијом заиста „ресетовани”? И да ли после турбуленција у последњој деценији, они сада улазе у један мирнији период?

Шта значе честе посете председника Републике и председника владе Сједињеним Америчким Државама? Колико је српско председавање Уједињеним нацијама значило за углед Србије у Америци и свету? Да ли, заиста као што је рекао председник Николић, Србија не би била бомбардована да је Обама био председник?

То су само нека од питања за госте „Ока” – Љиљану Смајловић, главну и одговорну уредницу „Политике” и Драгана Симића, директора Центра за студије САД на Факултету политичких наука у Београду.

Аутор је Горислав Папић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси