Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Кеба тужи „Пинк“, папараци туже Кебу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 12. 2012.

Аутор: Симонида Милојковић Извор: Блиц

Кеба тужи „Пинк“, папараци туже Кебу

Тужићу „Пинк“ зато што је без моје сагласности, упркос забрани коју сам доставио, емитовао емисију „Папарацо лов“, у којој су ме приказали као насилника, пијаницу и швалера пред милионским аудиторијумом - рекао је Драган којић Кеба јуче на конференцији за новинаре.


Ненад Вукасовић, адвокат фолк певача, додао је и да „по закону нико нема право да снима другог без његове сагласности“.

Никога нисам повредио. Нисам ударио човека, ударио сам камеру и није тачно да сам је уништио јер је након тога наставила да снима разговор између мене и сниматеља. Ја сам позвао полицију, а у записнику јасно стоји да нико није ударен, није повређен и да нема материјалне штете осим брисача који сам сломио и за који сам одмах возачу дао 50 евра. Осим грубих речи и повишеног тона ништа друго нисам урадио, а са човеком за кога кажу да сам га ударио растао сам се тако што смо се изгрлили и изљубили - испричао је Драган Којић Кеба.

Поводом најављене тужбе, Телевизија „Пинк“ послала је саопштење: “Закон о информисању говори да јавне личности морају да истрпе и критику, што подразумева и снимање на јавном месту где се понашају недолично.

Право господина Којића је да потражи правду на суду, као што је и право аутора и сниматеља емисије да потраже правду на суду за претрпљено насилничко понашање према њима, које је доказано на снимку и фоно запису објављеном у емисији ‘Папарацо лов‘.

Наиме, тамо је јасно доказано да је г. Којић признао, како присутним актерима те вечери, тако и полицији да је извршио физички напад који јеобухватао ударце у камермана, ломљење камере и брисача, те покушај демолирања аутомобила. Нема никаквог разлога да г. Којић не буде гост у некој од емисија ТВ ‘Пинк’.

Он је био позван да прошлог четвртка гостује и у новогодишњој емисији код Лее Киш која традиционално има високе рејтинге, али се самосталном одлуком није појавио на заказаном снимању. А већ је прошлог уторка снимио централни новогодишњи програм “Грандово народно весеље”, тако да нема говора ни о каквој забрани”, саопштила је прес службе ТВ “Пинк”.

Ићи ћу само у „Гранд“

Кеба каже да је потпуно свестан последица своје одлуке да тужи „Пинк“, телевизију на којој се емитују емисије „Гранда“, куће за коју он снима.

Рекао сам Саши Поповићу да, осим у “Гранду”, не желим више да будем гост ни у једној емисији ТВ “Пинк”. А ако му стигне наређење да не смем да се појавим ни у „Гранду“, остаћу и његов и Бренин и Бобин пријатељ, јер ми смо одавно разграничили шта је пословно, а шта приватно - каже Кеба.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси