Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ”Новости” прве
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 08. 2012.

Аутор: В. Н. Извор: Вечерње новости

”Новости” прве

У време кризе, према подацима ”АБЦ Србија”

Усред лета, када је читалачка публика расута широм меридијана, “Вечерње новости” су у јулу учврстиле своју позицију: прве су и по штампаном и по продатом тиражу међу озбиљним дневницима у Србији. Штавише, разлика између “Новости” и првих конкурената повећала се у нашу корист.

Ово кретање на нестабилном тржишту штампаних медија потврђују подаци једине одиторске куће у нашој земљи - “АБЦ Србија”. Према незваничним подацима, такав раст и распон тиража настављен је и у августу.

- Наша позиција првих дневних новина у Србији плод је наше уређивачке политике, њене озбиљности, аутентичности, професионалности, зрелости и објективности - оцењује Манојло Вукотић, генерални директор и главни уредник Компаније “Новости”.

Вукотић додаје да ће “Новости” наставити тај магистрални курс, уз обећање да ће већ у септембру бити уведене нове, занимљиве и освежавајуће рубрике, као и да ће садржај свакодневних специјализованих додатака бити богатији и разноврснији, прилагођен интересовању читалачке публике.

- Ми не освајамо и не мамимо читаоце наградним играма, колима, кесицама прашка, пудингом, гајбама киселе воде. Наш улог је - наш текст. Наш текст је - наша памет. Наше опредељење. Наш став. То се показало оправданим, то нас одржава, то нас води ка шампионској позицији и зато ћемо такви и остати.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси