Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Жељко Митровић за „Блиц”: Не планирамо да продајемо „Авалу“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 02. 2012.

Извор: Блиц онлајн

Жељко Митровић за „Блиц”: Не планирамо да продајемо „Авалу“

Челни човек медијске компаније „Пинк” Жељко Митровић најављује завршетак реформе своје телевизије.



У разговору за „Блиц“ он каже да ће ускоро бити решена питања свих дуговања, као и да ће бити исплаћени сви хонорари заполенима. Такође, он нам је потврдио да неће одустати од ТВ „Авале“.

Митровић се прво похвалио са здрављем и са последњим медицинским анализама које говоре да се потпуно излечио од болести коју је имао прошле године.

- Прво морам да кажем да сам добио најновије медицинске резултате и да сам баш здрав. Управо то ми даје снагу да радим ових дана по 20 сати дневно - испричао је Митровић.

На питање о судбини ТВ „Авале“ у чијем власништву делом и он учествује, један од најзначајнијих људи у домаћим медијима каже да ће наставити с улагањима и да нема говора о продаји.

- На телевизији „Авала” су исплаћена дуговања и плаћене плате запосленима, прекинут је штрајк и посао може да се нормално настави. Улагаћемо у нове програме те телевизије, како би се подугла њена гледаност. Немамо намеру да продајемо „Авалу” - прича Митровић, и додаје да сматра да је његова компанија изашла из кризе и да их чекају велике промене набоље.

- Цео систем „Пинка” биће и убудуће контролисан из Београда. Доводим два врхунска експерта на руководеће положаје. Први човек стиже из Лондона и он ће бити директор за операције „Пинк групе”. Он стиже из „Time Wornera”, то јест, „Тарнер групе” која стоји иза CNN-а. За контролора новчаних токова компаније постављам финансијског експерта из „Мери Линч групе”.

Они ће својим знањем учинити нужне кораке како би се средином године урадила помињана докапитализација „Пинка”. Дакле, од првог марта биће намирени сви преостали дугови „Пинка”, исплаћене све преостале плате и хонорари, тако да ћемо поново пословати у плусу као и протеклих година - најављује Митровић.

Владимир Ђурић Ђура

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси