Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Кими тражи фер извештавање
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 02. 2012.

Извор: Прес

Кими тражи фер извештавање

Суђење Милошу Радисављевићу Кимију, једном од вођа Партизанове навијачке групе „Алкатраз“, оптуженом за паљење Бајракли џамије, настављено је јуче саслушањем сведока.

Радосављевић, који је недавно ухапшен у Скопљу по потерници због правоснажне пресуде од шест месеци затвора, на почетку суђења замолио је новинаре да га не осуђују пре окончања процеса.

- Судија, молим вас да ми дате две секунде. Замолио бих господу новинаре да размотре доказе пре него што напишу да ли је неко крив или није, јер су за мене после депортовања из Македоније написали гомилу неистина - рекао је Кими, који јуче није износио одбрану.

Њега чека и ново суђење због претећег скандирања новинарки телевизије Б92 Бранкици Станковић.

Иначе, полицајци који су били у кордону у ноћи паљења Бајракли џамије, 17. и 18. марта 2004. године, изјавили су да им није стигла тражена помоћ и да су демонстранти успели да се пробију бацајући на њих цигле, коцке из калдрме, па чак и гвоздене кликере.

С. Џ. С.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси