Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Шаље појачања на ТВ Пинк
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 02. 2012.

Извор: Прес

Шаље појачања на ТВ Пинк

Телевизија Пинк добија појачања из иностранства

Како је за Прес потврдио први човек Пинка Жељко Митровић, у оквиру реформи компаније, он ће после 15 година на чело телевизије довести људе из две најмоћније медијске и финансијске институције на свету - „Тајм Ворнера“ и „Мерил Линча“.

Митровић, за кога његови сарадници кажу да последњих дана ради по 20 сати дневно, рекао је да је одлучио је да се врати на оперативну функцију.

Извор близак првом човеку „Пинк медија групе“ рекао је да је Митровић у последње време радио на два фронта - један је проналажење средстава за докапитализацију, а други регрутовање врхунских стручњака за своју компанију. И чини се да је успео на оба фронта јер, како се прича, обезбеђен је новац за реконструкцију и прва фаза реформи креће 21. марта.

Наш извор открива да ће име партнера, извор средстава за докапитализацију и нова кадровска решења Митровић ускоро и званично представити јавности и да се очекују велика изненађења:

- Оно што је засад сигурно јесте да из две светски реномиране компаније долазе два врхунска стручњака. Њихова имена није желео да открива ником, али се договорио да место оперативног директора преузме човек из Лондона. У питању је особа од личног поверења медијског магната Теда Тарнера и један од важнијих људи „Тајм Ворнер групе“.

Такође, на место директора контроле новчаних токова долази стручњак из „Мерил Линча“, најмоћније финансијске институције на свету.

Са овим појачањима, домаћим придошлицама које се тек очекују, новом финансијском ињекцијом и програмском шемом која укључује нове шоу и ријалити програме, музичке спектакле типа „Топ оф тхе Попс“ и филмске хитове који ће ускоро почети да се емитују готово целу ноћ од поноћи, Пинк очекује да поново постане најмоћнија телевизија на Балкану - закључује саговорник Преса.

Антрфиле : „Фарма“ тек на јесен

Како сазнаје Прес, нова сезона „Фарме“ почеће тек на јесен.

- Жељко још размишља да нову „Фарму“ снима тек на јесен. Према плановима, овогодишњи серијал овог ултрагледаног ријалитија трајао би 60 дана (уместо ранијих 100) и на имању у Шимановцима нашли би се најјачи играчи до сада, тј. најпознатији из естрадног, спортског и политичког живота код нас. Ова „Фарма“ би по именима требало да буде врх свих досадашњих ријалитија у Србији - каже наш саговорник.

 С. Ј.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси