Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Запослени ТВ Авала почињу да раде
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 02. 2012.

Извор: Данас

Запослени ТВ Авала почињу да раде

Поред РТЛ-а, у јавности се као могући купци спомињу власници Инвеја и Комтрејда

Београд - Иако неће добити тражене писане гаранције од власника да ће им исплатити преостале зараде до 1. априла, запослени ТВ Авала одлучили су јуче да ће прекинути штрајк и од понедељка наставити да раде после дуже од два месеца, каже за Данас председник штрајкачког одбора Никола Вукомановић.

Како сазнајемо, у вези са давањем писаних гаранција није се сложио један од власника телевизије, Аустријанац Јоханес Вернер Краус, али је директор телевизије Душан Панчић обећао запосленима да ће им бити исплаћена дуговања.

Власници ове телевизије након недавних неколико уплата запосленима остали су дужни још две зараде и два хонорара. У претходном периоду ова кућа измирила је и сва дуговања РРА и Рателу.

Током штрајка спекулисало се и о евентуалној продаји ове телевизије са националном фреквенцијом. Најпре су се појавиле приче да су власници Авале имали преговоре о продаји са „једном великом светском компанијом“. У згради телевизије се чак тих дана појавио и адвокат бизнисмена Предрага Ранковића Пецонија, па се сумњало да је он један од потенцијалних сувласника. Последњих дана медији су објавили и да ТВ Авала купује власник компаније Комтрејд Веселин Јевросимовић, од кога до јуче нисмо добили потврду ових навода.

Б. Цвејић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси