Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Монструозна медијска кампања против СНС
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 01. 2012.

Извор: Правда

Монструозна медијска кампања против СНС

Вучић оптужио власт

Александар Вучић, заменик председника Српске напредне странке, позвао је државне органе да испитају инцидент у Банатској Дебељачи и казне починиоце, али је оценио да начин извештавања о томе сведочи да се води „монструозна кампања“ власти против напредњака.

- Режим у Србији је кренуо у жестоку и прљаву медијску кампању против СНС. Уплашени од чињенице да су много тога лошег урадили у претходном периоду, кренули су у монструозну кампању не против СНС и Томислава Николић а, чак ни против његове деце, него против свих оних у Србији који желе промене, другачији живот, другачију Србију и нормалну земљу - казао је Вучић.

Он је додао да су жртва те кампање деца Томислава Николића.

- Када један дневни лист објави на насловној страни „Синови председника СНС скинули комшију па га мучили“ - сви кажу: па то су деца Томислава Николића. А да то нема никаве везе са његовом децом показује колико далеко су спремни да иду како би заштитили своје фотеље и спречили оно што је неминовност, а то су промене у Србији - нагласио је Вучић.

Заменик председника СНС додао је да писање дневника „Блиц“ о том догађају показује на шта је режим спреман и да режим неће бирати средства у нападима на СНС.

- Не желимо подељену Србију, хоћемо је уједињену. Желимо Србију у којој се никада овако нешто ниједном детету неће догодити и у томе се разликујемо од режима и њихових слугу. Поносни смо на ту разлику и победићемо их убедљиво - нагласио је Вучић.

Говорећи о активностима на стварању широког народног покрета, Вучић је најавио састанак са представницима Савеза самосталних синдиката Србије. Он је поручио да су мета прљаве кампање режимских медија и сви они који желе да се укључе у покрет који је формирала СНС, али да је та кампања немоћна.

Вучић се посебно осврнуо на напад Милојка Будимира, председника Асоцијације избегличких и других удружења Срба из Хрватске, на Коалицију удружења избеглица у Србији која је са СНС потписала споразум о учествовању у широком народном покрету.

- Будимир је био слуга свих режима од 1998. године, и шта је урадио за избеглице - никада ништа. Од Миодрага Линте нико боље не познаје проблем избеглица - рекао је Вучић.

Д. Башовић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси