Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Суд поништио, али РТС тражи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 01. 2012.

Извор: Вечерње новости

Суд поништио, али РТС тражи

Упозорења о претплати стижу на кућну адресу Свилајнчана



На адресу многих Свилајнчана (а кружи и друштвеном мрежом "Фејсбук"), јуче је стигло "важно саопштење" и упозорење да писма из суда, која ће им бити упућена никако не примају.

- У писму се налази тужба против вас за неплаћену претплату РТС.

РТС на овај начин покушава да незаконито наплати застарело потраживање, јер је остао без пара, а треба да нахрани 7.000 партијских кадрова, који су у РТС запослени, а не раде ништа - каже се у поруци, и објашњава да је Уставни суд Србије поништио и прогласио неуставном одлуку Скупштине о плаћању ТВ претплате.

Такође, ЕПС је забрањено да РТС претплату наплаћује преко својих рачуна, јер за то нису регистровани, а РТС је наложено да сачини појединачне уговоре о ТВ претплати, а они то до данас нису урадили, пише у писму упозорења.

У саопштењу још стоји и да је РТС послао 390.000 тужби за неплаћање ТВ претплате, и да су сва потраживања по закону застарела после годину дана.

Г. М. З.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси