Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Да успешни не буду сумњиви
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 01. 2012.

Извор: Блиц

Да успешни не буду сумњиви

Традиционални коктел Асоцијације медија


Асоцијација медија, организација која окупља највеће медијске куће Србије, организовала је традиционални годишњи коктел у својим просторијама на Сењаку.

Коктелу су, уз бројне званице из света медија и јавног живота, присуствовали и премијер Србије Мирко Цветковић, министар спољних послова Вук Јеремић и министар одбране Драган Шутановац.

Присутни су били и амбасадори Италије Армандо Варикио, Француске Франсоа Гзавије Денио и Немачке Волфрам Мас, власник “Колор Прес Груп” Роберт Чобан, генерални директор компаније “Новости” Манојло Вукотић и многа друга позната имена овдашњих медија.

Асоцијација медија постоји од 2003. године, а међу њеним члановима налазе се компанија “Рингиер Аксел Спрингер”, “Економист медиа гроуп”, ”Телеком”, ”Колор Прес Груп” и многе друге.

Домаћини свечаности били су главни уредник дневних листова “Блиц” и “24 сата” и председник Управног одбора Асоцијације Веселин Симоновић и Зоран Папић, извршни директор АМ.

- Пријатељима из штампаних медија желим успешну Нову годину и пословни успех. Желим да заједно створимо атмосферу да они који су успешни аутоматски не буду сумњиви. Почео је са радом и Савет за штампу, који даје пример како би требало да раде саморегулаторна тела. У овој земљи постоји много организација које то лоше раде, а Републичка радиодифузна агенција је пример саморегулаторног тела које ништа не ради и само отежава посао нама у штампаним медијима – рекао је Веселин Симоновић уз аплауз свих присутних.

Премијер Србије Мирко Цветковић на коктел је пристигао међу последњима, а већи део вечери провео је у друштву главног уредника недељника “Време” Драгољуба Жарковића.

Вук Вукмировић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси