Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Критикују локалне медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 01. 2012.

Извор: Дневник

Критикују локалне медије

Незадовољство апатинских демократа

Општински одбор Демократске странке, у оквиру предизборних активности донео је смернице за рад Изборног штаба.

Посебно је разматрано на који начин извештавају локални медији - ТВ Апатин и „Нови глас комуне” о активностима Демократске странке.

Рад тих локалних медија који се финансира највећим делом из буџетских средстава која припадају свим грађанима, без обзира на њихову политичку или другу припадност, оцењен је као крајње незадовољавајући и некоректан са очигледном намером да се апатинској јавности не пружају праве информације.

Општински одбор ДС је констатовао да је у поменутим медијима присутно избегавање преношења критичких ставова ДС-а о појавама и догађајима у општини Апатин коју води коалиција СПС-СРС, селективно се преносе мање важне информације о раду ДС-а, скраћују текстови саопштења и изјаве представника ДС-а, па и новогодишње четитке ОО ДС.

Због наведеног ДС ће захтевати од надлежних општинских органа да се прекине финансирање рада ових гласила. Такође, надлежни страначки и државни органи на покрајинском и републичком нивоу биће обавештени о непримереном деловању ТВ Апатина и „Новог гласа комуне”, кажу у Медиа тиму ОО ДС-а.

На редовној седници Општинског одбора Демократске странке Апатин верификован је пријем нових чланова и подржан предлог да се за народног посланика кандидује др Јован Зорић.

Ј. П.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси