Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Стартовала нова телевизија ТВ 0:12
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 01. 2012.

Извор: Вечерње новости

Стартовала нова телевизија ТВ 0:12

Сервис грађана

Пожаревац - У 2012. години грађани Пожаревца и Костолца добили су још једну локалну телевизију, трећу по реду, под називом ТВ 0:12.

Нова телевизија, постављена на темељима некадашње ТВ Клуб ИН, за сада емитује само експериментални програм преко СББ кабловског оператера, а са званичним радом кренуће 9. јануара.

Продуцент нове телевизије Зоран Гавриловић каже да је она почела да ради након девет месеци опремања и борбе за добијање ТВ сигнала.

- Пошто је нова телевизија "наследила" некадашњу ТВ Клуб ИН, најпре смо морали да враћамо њене велике дугове и, у исто време, да уређујемо студио и набављамо нову и сервисирамо стару опрему - каже Гавриловић.

Већ је спремна и нова, млада телевизијска екипа, коју ће предводити уредник Ненад Петровић. Програм који планирају битно ће се разликовати од програма осталих телевизија у граду, које у својим информативним емисијама, сем локалних, објављују и државне и светске вести.

- Бавићемо се искључиво локалним темама и сервисним информацијама, јер то највише занима наше суграђане. Радићемо и репортаже, на начин који до сада није виђен на нашим локалним телевизијама. Биће ту и политичких емисија и суочавања политичара, а своје време у програму добиће и обични људи који имају шта да кажу - рекао је Петровић.

Антрфиле: У центру града

Информативне емисије нове телевизије, грађани Пожаревца моћи ће од 9. јануара да прате и у центру града, јер ће на кружном току, на Тргу ослобођења, бити постављени огромни ЛЦД екрани.

Т. Марић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси