Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Нови оптимизам“ на радио Зрењанину
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 01. 2011.

Извор: Данас

„Нови оптимизам“ на радио Зрењанину


Зрењанин - Радио Зрењанин започиње програмску сарадњу са Покретом „Нови оптимизам“, најавила је уредница ове радијске куће Аранка Молнар на конференцији одржаној поводом почетка емитовања прве емисије.

- Као регионална радио станица имамо обавезу да део свог програма уступимо независним продукцијама - каже Молнарова, додајући да је до сада било мало програмских садржаја зрењанинских независних продукција.

- Емисија почиње да се емитује у суботњем термину, у вечерњим сатима, и замишљена је као контакт програм. Реализоваћемо је у студију, уз жива укључења из Клуба „Зелено звоно“ и јављање репортера - објаснила је Аранка Молнар.

Како је најавио тим „Новог оптимизма“, емисија ће почети да се емитује у суботу, 8. јануара у 20 часова. Четворочасовни програм намењен је младима, а својим садржајем понудиће разговоре са занимљивим гостима и много музике.

- Отварамо врата новим идејама и новим људима, жеља нам је да анимирамо људе којима ће оваква комуникација значити. Емисија још увек нема назив, расписаћемо конкурс за лого, назив и водитеље - објашњава Бранислав Грубачки, власник „Зеленог звона“.

Прву емисију водиће Игор Бракус, гости су Драган Ристић из групе „Кал“ и Милан Мумин, а слушаоце очекује пуно изненађења.

М. П.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси