Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Словенија у ружичастом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 09. 2010.

Извор: Правда

Словенија у ружичастом

Телевизија Пинк најавила поход на словеначке гледаоце




У „Љубљанском неботичнику“ у словеначкој престоници, челни људи ТВ Пинк одржали су запажену конференцију за штампу, чији је повод почетак рада ружичасте телевизије у „дежели“, под називом Пинк СИ.

Како је истакла портпарол ове телевизије Тања Војтеховски, на конференцији је било 30 новинара из штампаних медија, пет колега са радио-станица и две телевизијске екипе, од којих је једна с националне словеначке телевизије.

Војтеховски истиче како су јој словеначке колеге рекле да се ради о једној од најбоље посећених пресконференција у Словенији у последње време.Покретањем Пинк СИ челници ове телевизије желели су да словеначкој публици, која је до сада пратила ружичасти програм путем сателита – гледајући канал Пинк плус, коначно омогуће забавни и информативни програм по мери, а његова концепција установљена је после опсежне и стручне анализе стања и интересовања словеначких гледалаца.Иако сигнал постоји, Пинк СИ ће почети да емитује програм 29. септембра у поноћ.

Истог дана челници ружичасте телевизије организоваће пријем у љубљанској Градској кући, на којем ће се, поред много уважених званица, наћи и три премијера регионалних држава. Увече, на главном градском тргу, почеће концерт, а на бини ће се смењивати регионалне звезде, међу којима је највећа Жељко Јоксимовић.

У поноћ ће се небом „пролити“ ватромет, који ће званично означити почетак рада Пинка у „дежели“.Тања Војтеховски такође је додала да је „Пинк медија група“ обезбедила, у сарадњи са појединим привредницима из Србије, донацију од 30.000 евра за пострадале у поплавама у Словенији, а новац из ове акције, назване „Медијски мост солидарности“, требало би да оде организацијама које збрињавају угрожену децу и обнављају дечје центре.
Д.К.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси