Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Претње уреднику листа „Кикиндске”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 09. 2010.

Извор: Политика

Претње уреднику листа „Кикиндске”


„Жујо пајдомане, ма сви смо ми убице! Правда за Уроша!” порука је коју су јуче ујутру затекли запослени у недељнику „Кикиндске”, а упућена је Жељку Бодрожићу, главном и одговорном уреднику тог листа. Бодрожић, кога у Кикинди знају по надимку Жуја, објаснио је за „Политику” да је претња највероватније резултат објављеног текста у овом листу пре две недеље.

– Тада су навијачи Црвене звезде графитима наружили цео град, а потом су све то Партизанове присталице прешкрабале. Једино шта нису дирали је графит „Правда за Уроша!”. Констатовали смо како се у злу навијачи препознају, ако се уопште могу назвати тим именом они који уништавају градску имовину – истакао је Бодрожић и додао да га претње брину.

Главни и одговорни уредник „Кикиндских” је цео случај пријавио полицији, а реаговало је и Независно удружење новинара Србије упућивањем писма Милораду Вељовићу, директору полиције.
В.М.Д.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси