Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Светско првенство за новинаре у тенису
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 08. 2010.

Светско првенство за новинаре у тенису


Следеће недеље на теренима СЦ Бањица

Београд ће од 15. до 22. августа бити домаћин 33. Јухор Светског првенства новинара у тенису, на коме ће учествовати 150160 припадника седме силе из 22 земље света, најавили су данас Удружење новинара Србије и Тениски савез Србије.

Ово првенство нашој земљи значи пуно, рекао је на прес конференцији генерални секретар ТСС Душан Орландић. Ако 150 новинара из света оде и напише по један или два текста о Београду, у оном светлу у коме га ми будемо презентирали, то је непроцењива вредност поручио је Орландић.

То ће бити највећи скуп која је нека новинарска организација икад организовала у Србији, додао је генерални секретар УНС Нино Брајовић.

Манифестацију, која ће се одржати у СЦ Бањица, подржали су Министарство омладине и спорта Србије, Град Београд и општине Земун, Вождовац и Стари град, као и компаније Делта Аграр и Карлсберг.

Генерални спонзор је Јухор.Програмом је, осим такмичарског дела, предвиђено да новинари тенисери посете Авалски торањ, меморијални центар у Јајинцима, Чарапићев брест, Бели двор, али и фестивал Бир фест. Најстарији учесник има 80, а нај млађи 21 годину.

Такмичење ће у понедељак отворити Слободан Живојиновић и Милорад Чавић који је баш на тај дан пре две године у Пекингу освојио прву олимпијску медаљу за наше пливање.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси