Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Медијски мрак због политике
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 01. 2010.

Извор: Данас

Медијски мрак због политике


Поштовани грађани општине Голубац, принуђени смо да Вам се на овај начин обратимо и укажемо на разлоге медијског мрака у коме се налазите и који, нажалост може бити још тамнији и црњи.

Наиме, приметили сте да на вашим ТВ пријемницима од пре неких месец дана не можете да гледате програме појединих телевизија као што су САТ ТВ, ИН, СОС, затим слабији пријем ПИНК-a и ФОКС-а, а све то захваљујући актуелној власти у МЗ Голубац оличеној, наравно у Демократској странци и председнику Савета МЗ Голубац, господину Бати Ћирковићу.

Земљиште на коме се налазе релејни утређаји за пренос ТВ слике припада МЗ Голубац и она за закуп тог земљишта месечно добија 750 еура, а у које сврхе се троши тај новац то нико незна, јер је дуг за струју МЗ Голубац преко 1.600.000,00 динара, а само за бројило на релеју око 800.000,00 динара.

Општинско руководство је више пута покушавало и са ранијим саветом МЗ Голубац које је такође чинила Демократска странка да реши проблеме са струјом али се није макло од почетка. Одређена новчана средтва стоје на рачуну те Месне заједнице, струја се не плаћа, камате расту, а дугови се гомилају.

Но, да се вратимо проблему са ТВ сликом. И поред више молби и ургенција општинског руководства и власника САТ телевизије, да председник МЗ Голубац, код кога су кључеви од репетитора омогући стручној екипи те телевизије да приђе релеју, отклони евентуални квар и ствари врати у нормалу, дотични председник МЗ грубо одбија да дозволи укључење ових програма и не жели да им да кључеве или оде са њима као да је то његово приватно власништво, и као да је ова земља без закона.

Напротив, он поставља и нове услове, чак и то да ће искључити и остале ТВ програме, па и оне са националном фреквенцијом, а све то без одлуке Савета МЗ и знања већине чланова савета.

Принуђени смо да Вам се на овај начин обратимо, да бисте имали тачну и истиниту информацију ако дође до искључења струје у Голупцу, а самим тим и потпуног медијског мрака, ко сноси кривицу? Ко је за договор, решавање проблема, а ко је за силу и безакоње? А ово што савет МЗ Голубац ради са грађанима наше Општине је класичан криминал и иживљавање. А све то у име и славу демократије!

Општинско руководство Голубац

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси