Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јовановић: третирају ме као криминалца
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 01. 2010.

Извор: Блиц

Јовановић: третирају ме као криминалца


Подгорица - Истражни судија Основног суда у Подгорици затражио је од београдског Института за судску медицину додатно вештачење повреда Драгана Радоњића, возача Миодрага Мугоше, градоначелника Подгорице, иако је извештај подгоричких вештака указао је да Радоњић није могао да задобије повреде 5. августа 2009. године. Тим налазом пала је оптужница против Михаила Јововића, заменика уредника „Вијести“, кога је тужилаштво теретило да је повредио градоначелниковог возача.

Последња одлука истражног судије изнервирала је Михајла Јововића.

- Не разумем зашто ме третирају као криминалца, па мора да се понавља вештачење. Вештаци у Подгорици утврдили су да возач градоначелника Подгорице Драган Радоњић није тог дана задобио повреде, што је мене искључило као кривца. Најбоље би било да градоначелник Подгорице буде и тужилац - резигниран је Михајло Јововић.

Скоро два месеца после инцидента у Булевару светог Петра Цетињског у центру Подгорице Основно тужилаштво је подигло оптужнице против заменика уредника „Вијести“ Михаила Јововића и сина градоначелника Подгорице Миљана Мугоше због наношења тешких повреда.

Јововић је био оптужен да је повредио градоначелниковог возача, да га је „ударио песницом, у којој је имао мобилни телефон или диктафон, услед чега је Радоњићу трајно и у знатној мери оштећен мозак“.

Мугоша млађи био је оптужен за наношења тешких повреда заменику уредника „Вијести“ кога је ударио у лево ухо, па је Јововићу пукла бубна опна. Међутим, после вештачења лекарског налаза, оптужница против Јововића је одбачена.

П. З. В.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси