Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Лидер на медијској сцени централне Србије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 01. 2010.

Извор: Данас

Лидер на медијској сцени централне Србије


Радио-телевизија Крагујевац (РТК) обележила је јуче 40 година постојања и рада, и то као једина медијска кућа у централној Србији која има дозволе зе емитовање радијског и телевизијског програма на регионалном нивоу.

Радио-телевизија Крагујевац емитује двадесетчетворочасовни радијски и телевизијски програм који, истичу у РТК, имају одличне рејтинге. Према најновијим истраживањима надлежних и релевантних агенција, ударна информативна емисија ТВ Крагујевац, вечерња „Хроника“, најгледанија је емисија тог типа у Шумадији, док је Радио Крагујевац једна од најслушанијих радио станица у категорији јавних сервиса у Србији.

- Прошле године уложили смо значајна средства у модернизацију опреме у нашој медијској кући. Постављени су нови ТВ предајници на Купресу, код Рековца и Стражевици код Баточине, а ускоро ће бити монтиран и предајник код Тополе. Током ове године поставићемо радио предајнике у Книћу и Аранђеловцу, чиме ће РТК својим сигналима покрити територију целе Шумадије - рекао је јуче за наш лист заменик дитректора РТК Бранко Вучковић, напомињући да су програми те медијске куће посвећени интересу јавности, чиме је Радио-телевизија Крагујевац обезбедила позицију лидера на медијској сцени централне Србије.

Поводом јубилеја Радио-телевизије Крагујевац, овде је јуче организована пригодна свечаност, на којој су најуспешнијим новинарима и појединцима заслужним за развој те медијске куће уручена одговарајућа признања.

З. Р.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси