Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Затворен Регистар медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 01. 2010.

Извор: Вечерње новости

Затворен Регистар медија


Укупно 496 медија пријавило се до јуче, када је истицао рок за пријаву у Регистар јавних гласила, који води Агенција за привредне регистре. Накнадно ће овом броју бити додати и сви они који су закључно са јучерашњим даном пријаве послали поштом.

За три месеца регистрације у јединствену медијску евиденцију уписано је 414 новинских, радио и телевизијских кућа и интернет-гласила. Медије који не испуне ову обавезу превиђену Законом о јавном информисању чекају милионске казне и забрана рада.

Оснивачи медија који се нису пријавили за упис у Регистар јавних гласила платиће казну од милион до 20 милиона динара, а одговорна лица у тим информативним кућама - 200.000 до два милиона динара. Најкраћи рок за пријаву имала је дневна штампа - 30 дана. За сва остала штампана, електронска и интернет-гласила рок од 90 дана истекао је јуче.

И. М.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси