Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Велика РРА гужва
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 11. 2009.

Извор: Дневник

Велика РРА гужва


Одбор Скупштине Србије за културу и информисање одлучио је да новинарским асоцијацијама врати листу кандидата за избор члана Савета РРА-е, како би у додатном законском року од 15 дана одлучили која ће два предложити парламенту.

Наиме, удружења журналиста, композитора, филмских и драмских уметника предложили су чак пет „претендената“: Гордану Сушу НУНС, НДНВ, АНЕМ и АПРЕС, а Бранка Жујовића УНС, док су на листи и драматург Божидар Зечевић, редитељ Србољуб Божиновић и књижевник Драгомир Брајковић.

Посланици ће моћи да бирају између Горана Караџића и Велимира Костадинова, које је номиновала Скупштина Војводине, епископа јегарског Порфирија Перића и Владана Таталовића, представника традиционалних цркава и верских заједнице, док је Конференција универзитета кандидовала Наташу Госпић и Светозара Стојановића.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси