Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Шест милиона лозничким медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 11. 2009.

Извор: Курир

Шест милиона лозничким медијима


Градска управа у Лозници ове године је из буџета издвојила шест милиона динара за суфинансирање пројеката у области јавног информисања.

Како је за агенцију Бета речено у градском одељењу за финансије, учешће је износило до 50 одсто вредности пројекта, а одобрени износи кретали су се од 200.000 до 570.000 динара.

Средства су дељена у јануару и јулу, након два расписана конкурса, на која су се могли јавити оснивачи или издавачи радио и телевизијских станица, као и новина и интернет портала, чије је седиште у Лозници.

Помоћ су добили Радио-телевизија Подриње, Радио-телевизија Лотел, КТЛ телевизија, ТЉ телевизија, Радио Дрина и Лозничке новости. Финансирање локалних медија траје од прошле године, а како је најављено, биће настављено и у 2010. години.

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси