Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Николић остаје на челу еснафа
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 10. 2009.

Извор: Pravda

Николић остаје на челу еснафа


Скупштина Савеза новинара Србије и Црне Горе одлучила је јуче у Београду да за годину дана продужи мандат председнику Савеза Живораду Николићу и члановима председништва тог удружења.

На изборној Скупштини СНСЦГ у просторијама Удружења новинара Србије од 30 делегата било је присутно 16, од којих петоро из Црне Горе.

На предлог Управног одбора СНСЦГ одлучено је да се предвиђени избор новог председника Савеза и радних тела Скупштине одложи због тога што је у току консолидација тог удружења.

Николић је обавестио делегате да се Тањуг иселио из просторија у Кнез Михајловој 16 у Београду, као и да ће ту ускоро бити отворен прес центар. УНС је био у спору са Тањугом око просторија, а Николић је додао да је УНС „укњижен као власник простора у Кнез Михајловој 16".На јучерашњој Скупштини СНСЦГ додељене су и награде за животно дело Раши Попову, Рајку Павићевићу и Браниславу Радуновићу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси