Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пријем фотографија до недеље
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 10. 2009.

Извор: Дневник

Пријем фотографија до недеље


Конкурс за најбољу фотографију с досадашњих Фестивала уличних свирача биће продужен до недеље, 1. новембра, до када ћемо примати фотографије.


Акцију су покренули Центар за културну анимацију и „Дневник“. Свако може да завири међу своје фотографије направљене на овом фестивалу и изабере оне које најбоље осликавају ову веселу манифестацију.

Аутори три најбоље фотографије добиће по фотоапарат, а најуспелији радови с конкурса биће представљени на изложби која ће претходити следећем фестивалу.

Највише три фотографије, искључиво у формату јпг, резолуције 300 дпи, требало би послати електронском поштом на адресу dnevnik.fotokonkurs@gmail.com

Уз снимке је обавезно и пропратно писмо с насловом фотографије, информацијама када и где су снимљене, као и подацима о аутору, контакт адресом и телефоном. Када се заврши пријем фотографија на страницама „Новосадске хронике“ биће објављен избор најбољих фотографија и на крају проглашени победници који ће добити награде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси