Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Радио Контакт плус поново у етру
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 10. 2009.

Извор: Радио Контакт плус

Радио Контакт плус поново у етру


КОСОВСКА МИТРОВИЦА- Радио Контакт Плус из Косовске Митровице је након два и по дана прекида, данас на фреквенцији 101.9 поново започео емитовање програма. Контакт Плус започео је емитовање програма након што је менаџмент Радија постигао споразум са менаџментом Трепче о отплати дуга.

Због дуговања на име кирије према Трепчи, радницима Контакт Плус радија обезбеђење Трепче онемогућило је улазак у просторије у понедељак када је престало емитовање програма. Директор Контакт плус радија Мирјана Милутиновић саопштила је вечерас да огромно интересовање и подршка слушалаца, коју су добили у минула два дана показују да је Контакт плус заиста Радио којем се верује.

“Подршка слушалаца је од непроцењиве вредности и показатељ да оно што радимо је у њиховој служби. Захваљујемо се њима али и представницима Уједињених нација - програма за развој, Министарству за Косово и Метохију, Удружењу новинара Србије, АНЕМУ и невладином сектору са Косова који су нам дали подршку,”- саопштила је Милутиновићева. Слушаоци Контакт плус радија опет су у прилици да прате омиљене емисије као што су: “Град на 101.9”, “Веселе осамдесете”, “Времеплов”, и друге. Овај радио је према последњем истраживању “Стратеџик пулса” најслушанија радио станица на Косову и Метохији, која програм емитује на српском језику.

Контакт плус је и водећа радио станица Косовске медијске асоцијације (КОСМА) – удружених радио станица које свој програм емитују на српском језику.

Преузето са http://www.radiokontaktplus.info/




Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси