Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  KФОР о претњама Танјугу: Спровођење закона није у оквиру нашег мандата
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 10. 2024.

Извор: radiomitrovicasever.com

KФОР о претњама Танјугу: Спровођење закона није у оквиру нашег мандата

Спровођење закона није у оквиру мандата KФОР-а, одговорено је из те мисије на питање Танјуга да ли је KФОР нешто предузео поводом претњи недавно упућених новинској агенцији Танјуг, а за које је у Посебном тужилаштву за високотехнолошки криминал речено да су послате са Kосова.

У одговору KФОР-а је наведено да та мисија подржава основни, свакодневни рад новинара, а да за ово конкретно питање упућује на приштинске институције.

KФОР наводи да, према Резолуцији 1244 СБ УН из 1999. године, наставља да доприноси сигурном и безбедном окружењу за све људе и заједнице које живе на Kосову, у сваком тренутку и непристрасно.

Новинска агенција Танјуг добила је 30. септембра на редакцијски мејл претеће писмо, које је послала особа потписана као „Трим Бардхи“, а у којем се наводи да ће сваки новинар агенције „добити метак у потиљак“ када крочи на тло Kосова.

У Посебном тужилаштву за високотехнолошки криминал речено је да је претеће писмо које је стигло на редакцијски имејл новинске агенције Танјуг 30. септембра послато са подручја Kосова.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi