Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Министар Ристић разговарао са главним и одговорним уредником дневног листа "Данас" Драгољубом Петровићем
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 08. 2024.

Извор: Министарство информисања и телекомуникација

Министар Ристић разговарао са главним и одговорним уредником дневног листа "Данас" Драгољубом Петровићем

У оквиру одржавања редовних консултативних састанака са представницима средстава јавног информисања, руководиоцима професионалних удружења и новинских агенција, министар информисања и телекомуникација г. Дејан Ристић сусрео се данас у Београду са главним и одговорним уредником дневног листа "Данас" г. Драгољубом Петровићем.

Током разговора разматране су теме од посебног значаја у области јавног информисања, те су том приликом назначени неки од могућих механизама за отклањање изазова са којима се суочавају медији, професионална медијска удружења и медијски посленици.

У наставку разговора заједнички је констатовано да је потребно да се уложи додатан напор свих актера на медијској сцени како би био обезбеђен континуиран и сталан развој у овој области.

Имајући у виду и то да „Данасова школа новинарства“ ове године није подржана од стране конкурсне комисије на пројекту за суфинансирање стручне едукације, професионалних и етичких стандарда и истраживања у области јавног информисања, министар је изразио спремност да путем појединачних давања подржи пројекат који би дневни лист "Данас" упутио Министарству. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси