Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Њузмакс Балканс: Окупља се екипа са Пецонијевог Хепија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 06. 2024.

Аутор: Н1 Извор: Н1

Њузмакс Балканс: Окупља се екипа са Пецонијевог Хепија

Годину дана после потписивања уговора са Телекомом Србија о лиценци, почело је са окупљањем екипе која ће радити на телевизији Њузмакс Балкан.

Како ствари стоје, језгро ће чинити до скоро запослени на Хепи телевизији. Позиција извршног директора поверена је Александри Крстић која је исту позицију обављала годинама на телевизији „Хепи“.

За место главног уредника планиран је Милан Зоричић, који је осим на Хепију, радио још у Тањугу, Правди, као и на Трећем каналу РТС. Као уредник ће радити и Зоран Трифуновић, који је годинама био уредник програма вести на Хепију.

Недавно је директор Телекома Србија Владимир Лучић рекао да ће се ова регионална телевизија видети од „Словеније до Албаније“ и да очекује почетак емитовања програма до краја октобра.

Њузмакс је америчка компанија коју је основао Кристофер Руди 1998. године. Описују је као конзервативну и десничарску, а понекад и као есктремно десну. Повезују је са Републиканском партијом у САД и Доналдом Трампом. Директор Руди је раније изјавио за су он и Трамп пријатељи више од 20 година. 

Коментари (2)

Остави коментар
пет

14.06.

2024.

Judge Dredd [нерегистровани] у 13:46

Re:

Bozidare, Bozidare, a koja to “liberalna” TV ima nacionalnu frekvenciju? Onako, pitam za druga.

Одговори
сре

12.06.

2024.

Божидар Анђелковић [нерегистровани] у 22:17

Добродошлица

Поред великог броја телевизија у Србији које имају „либералну" оријентацију, ред је било да се појави бар једна конзервативна, блиска политици Доналда Трампа. С обзиром на расположење српског народа, очекујем да ће Њузмакс Балканс имати далеко већу гледаност од постојећих „прозападних" телевизија.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси