Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Другим медијским конкурсом у Новом Пазару подршка за још девет пројеката
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 05. 2024.

Извор: Бета

Другим медијским конкурсом у Новом Пазару подршка за још девет пројеката

Комисија за оцену медијских пројеката предложила је да Нови Пазар са додатних 6,6 милиона динара ове године суфинансира још девет пројеката медија и продукција.

Други конкурс је отворен после одбијања више медија да прихвате средства додељена на првом конкурсу Градске управе за суфинансирање медијских пројеката.

На тај конкурс се пријавило 20 медија, организација и удружења грађана, од којих 11 није задовољило критеријуме за подршку.

Према предлогу комисије, са 1,5 милиона динара биће финансиран пројекат Санџак телевизије, пројекти Сто плус и портала Фрее медиа биће суфинансирани са 1,1 милион, а портала А1тв са милион динара.

Комисија је предложила суфинансирање и портала Такт инфо са пола милиона динара, као и предузетника Џемила Исламовића који се бави производњом кинематографских и аудио-визуелних производа са 400.000 динара.

Како се наводи на сајту локалне самоуправе, пројекти ТВ Цоннецт телевизије и Удружења грађана Плаy би могли бити подржани са по 300.000 динара.

Коначну одлуку о предлогу комисије донеће Градско веће и градоначелник Новог Пазара.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси