Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  На нових 11 конкурса, медијима од два до 23.5 милиона динара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

17. 02. 2023.

Аутор: С.Д. Извор: УНС

На нових 11 конкурса, медијима од два до 23.5 милиона динара

Још 11 општина расписало је конкурсе за суфинансирање медијских пројеката: Ковачица, Нови Бечеј, Бела Црква, Ковин, Алибунар, Оџаци, Пландиште, Србобран, Нови Кнежевац, Владимирци и Осечина

Највише новца на конкурсу за медијске пројекте издвојила је Ковачица – 23.5 милиона,  а најмање Осечина, два милиона динара.  

Најнижи износ по пројекту у Ковачици је 50 хиљада, а највиши 10 милиона динара. Рок за подношење пријава на овaj конкурс је 6. март.

Општина Нови Бечеј за суфинансирање медијских садржаја определила је 13.5 милиона динара. Најнижи износ за који се може конкурисати је 50 хиљада, а највиши пет милиона динара. Пријаве на конкурс могу се послати до 5. марта.   

По 10 милиона динара за медијске пројекте издвојено је у општинама Ковин, Алибунар и Оџаци.

Најнижи износ по пројекту у Оџацима је 10 хиљада, а Ковину и Алибунару 50 хиљада динара. Највећи износ за који се може конкурисати по једном пројекту је три милиона у Алибунару, односно 4.5 милона динара у Ковину и Оџацима. Рок за пријаву је 25. фебруар у Оџацима, дан касније у Ковину, а у Алибунару конкурс се затвара 3. марта.

Нешто мање новца, 9.5 милиона динара намењено је за суфинансирање медијских пројеката у Пландишту. Најнижи износ за који се може конкурисати је 10 хиљада, а највиши 3.5 милиона динара. Рок за подношење пројеката је 17. март.

На конкурсу који је расписан у Општини Србобран, за медије је опредељено 7.865.000 динара. И у овој општини најнижи износ по једном пројекту је 10 хиљада, а највиши два милиона динара. Конкурс је отворен до 3. марта.   

За суфинансирање медијских садржаја у Новом Бечеју из буџета општине издвојено је шест милиона динара. И у Новом Бечеју најмањи износ за који се може конкурисати је 10 хиљада, а највиши четири милиона динара. Рок за подношење пројеката је 28. фебруар.

У Новом Кнежевцу буџет за суфинансирање медијских садржаја износи 4.3 милиона динара. Најнижи износ по пројекту је 10 хиљада, а највиши половина укупних средстава - 2.150.000 динара. Конкурс је отворен до 26. фебруара.  

Средства издвојена за медијски конкурс у Владимирцима износе три милиона динара. Најнижи износ за који се може конкурисати по једном пројекту је 50 хиљада, а највиши милион динара. Рок за подношење пројеката је 25. фебруар.  

Најмање средстава за суфинансирање медијских пројеката издвојено је из буџета Општине Осечина. Најнижи износ по пројекту је 10 хиљада, а највиши 2/3 укупних средстава – два милиона. Конкурс је отворен до 24. фебруара.

Додатне информације за пријаву на конкурсе које су расписале ове општине, као и начин пријаве налазе се на сајту Удружења новинара Србије (УНС) у рубрици „Конкурси“, са назнаком, Медијски конкурси, као и на званичним сајтовима ових општина. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси