Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Преминуо Властимир Игњатовић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

26. 12. 2022.

Аутор: М.С Извор: УНС

Преминуо Властимир Игњатовић

Дугогодишњи спортски новинар и члан Удружења новинара Србије (УНС) Властимир Игњатовић преминуо је у четвртак 22. децембра у 88. години у Београду.

Професионално се новинарством бавио од 1959.године.

Kаријеру je посветио спорту , радио je у Југословенском спортском листу "Спорт", где је писао извештаје, редиговао и уређивао текстове док је суботом и недељом радио као коментатор. Ужа специјалност су му били кошарка, кајак и рагби.

Апсолвирао је на Филолошком факултету у Београду . Провео је годину дана у Енглеској, где је на Универзитету Лидс усавршавао језик.

Опело ће почети у у среду 12.45 часова на Новом гробљу.

Коментари (1)

Остави коментар
уто

27.12.

2022.

D. Vićanović [нерегистровани] у 11:09

Poslednji pozdrav

Bio je divan čovek i sjajan novinar... skroman pre svega. Poslednji put smo se čuli krajem novembra; bio je radoznao, zainteresovan za novinarske teme. Ništa nije nagoveštavalo da će Nole otići tako brzo. Neki će reći...godine su to, ali to će reći samo oni koji Noleta nisu poznavali. Bio je mlad duhom i aktivan do poslednjeg dana. Nadali smo se da ćemo proslaviti njegov stoti rođendan...
Slava mu!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси