Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Ни на трећи позив за рушење нелегалног објекта којим су зазидани прозори ОК радија није се пријавила ниједна фирма
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

06. 09. 2022.

Аутор: А.Н. Извор: УНС

Ни на трећи позив за рушење нелегалног објекта којим су зазидани прозори ОК радија није се пријавила ниједна фирма

Унутар нелегалног објекта крај зграде ОК радија радови су настављени, а на три јавна позива за рушење нелегалних објеката у Врању није се пријавила ниједна фирма, рекли су Удружењу новинара Србије (УНС) из овог радија.

 

Руководилац одељења за инспекцијске послове Града Врања Бобан Антанасијевић одговорио  је редакцији ове медијске куће да су на новом конкурсу, који је отворен до 14. септембра, повећана средства намењена фирмама за рушење нелегалних објеката.

Антанасијевић је додао да укупна вредност оквирног споразума, који подразумева закључење уговора са више фирми, износи 12 милиона динара са ПДВ-ом за три године.

За рушење овог објекта првобитно се пријавила фирма Полет, која је дан пре заказаног рушења послала обавештење да је спречена да приступи том послу. Уговор са Полетом је због тога раскинут.

Власница ОК радија Оливера Владковић је одбила да потпише сагласност за изградњу нелегалног објекта којим су зазидани прозори редакције ове медијске куће. Бесправну градњу пријавила је и инспекцији. Након тога, почеле су претње, а просторије радија су биле испрскане фарбом.

Због претњи Оливери Владковић је Дејану Николићу Кантару одређен једномесечни притвор, а у Општинском суду у Врању је 16. августа почело суђење њему и осталим оптуженима за претње и уништавање имовине ОК Радија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси