Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  У Грачаници Школа филмске магије 8
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

25. 08. 2022.

Аутор: УНС Извор: УНС

У Грачаници Школа филмске магије 8

Дом културе „Грачаница“ организује у сарадњи са „ГАРГАНТУА ФИЛМС“ из Београда „Школу филмске магије 8“ од 26. до 31. августа. Заинтересовани могу да се пријаве до 26. августа у Дому културе „Грачаница“ или путем имејла domkulturegracanica@gmail.com

Тема овогодишње Школе филмске магије је како осмислити и направити играну серију. Полазници ће, кроз рад са искусним предавачима, написати, снимити и монтирати пилот епизоду за мини серију, а по завршетку радионице сви заинтересовани ће моћи да је виде на интернету.

Предавачи су Ема Филиповић, Стефан Красић, Душан Булић, Михаило Лаптошевић, Марија Шарац, Михајло Савић и Срђан Бајски, угледни и остварени ствараоци и аутори који своја искуства, знања и вештине желе да пренесу новим генерацијама.

Школа је отворена за све, без обзира на године, а примарну циљну групу чине средњошколци.

Општи циљ „Школе филмске магије” је интеграција младих у културне токове пружањем теоријских знања и практичних вештина неопходних за рад у филмској уметности и производњи. Полазници добијају прилику да на лицу места сазнају како је бити редитељ, глумац, сниматељ, монтажер, сценариста или продуцент.

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси