Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Министарка информисања Маја Гојковић честитала УНС-у 140 година постојања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

21. 12. 2021.

Аутор: УНС Извор: УНС

Министарка информисања Маја Гојковић честитала УНС-у 140 година постојања

Потпредседница Владе и министарка културе и информисања Маја Гојковић честитала је Удружењу новинара Србије 140. рођендан.

„Поштовани господине Ракочевићу, изузетно ми је задовољство да Вама и свим члановима Удружења новинара Србије честитам 140 година постојања. Као наше најстарије и најбројније удружење које окупља новинаре, свих ових година ви радите не само на чувању угледа и достојанства новинарске професије него и на афирмисању права јавности да буде истинито, потпуно и благовремено обавештена о питањима од јавног значаја“, пише у честитки УНС-у.

Захваљујући широком спектру вашег деловања, наводи се даље у честитки, као и неговању традиције српског новинарства кроз организовање изложби, прикупљање музејских збирки из историје штампе и новинарства, као и у остваривању других пројеката из области и делатности културе УНС чува од заборава овај сегмент наше историје што је од несумњивог значаја за све нас.

„Желим вам да наставите да и даље радите на остваривању и унапређивању професионалних права и интереса, етичких стандарда и слободе јавног информисања и изражавања као и на подизању стручности и професионалне спреме новинара и да ваше удружење и код нас, али и ван наших граница ужива углед као и до сада“, написала је министарка Гојковић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси