Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vulin: Laž da kupujemo novine za sajam
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

14. 04. 2020.

Izvor: FoNet

Vulin: Laž da kupujemo novine za sajam

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk "slagao" kada je rekao da država kupuje novine koje deli pacijentima u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu.

"Redakcije koje su pomogle svojoj zemlji i obolelim od korone sad treba da objašnjavaju da nisu naplatili ništa, da imaju troškove, a ne zaradu, i umesto zahvalnosti dobijaju optužbe i sumnjičenja", istakao je Vulin u saopštenju Ministarstva odbrane.

On je izrazio zahvalnost svima koji su pomogli državi Srbiji da ublaži teške dane borbe sa virusom.

"Hvala Informeru, Kuriru, Večernjim novostima, Politici,Srpskom telegrafu, Alo dnevnim novinama, časopisima Ekspres, Cosmopolitan Srbija, National Geographic Srbija, Sensa, Men's Health, Lepa&Srećna, Gloria, Story, Hello magazin, Lepota i zdravlje.

Spisak donatora među kojima su i pomenute novine i časopisi objavljen je na sajtu Ministarstva odbrane 2. aprila ove godine, a gospodin Ćulibrk će imati prilike da im se svima izvini na sudu", istakao je Vulin.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi