Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  ETV: Odlaganje plaćanja naknade za TV i radio emitere
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 03. 2020.

Izvor: ETV

ETV: Odlaganje plaćanja naknade za TV i radio emitere

Obaveštavamo vas da je Nadzorni odbor JP ”Emisiona tehnika i veze” u skladu sa Odlukom o proglašenju vanrednog stanja i aktuelnim merama koje Vlada Republike Srbije preduzima u borbi protiv pandemije korona virusa COVID-19, odlučio da omogući zaintersovanim Korisnicima koji pružaju medijske usluge (TV i radio emiteri) odlaganje plaćanja mesečnog iznosa naknade za usluge koje JP ETV pruža na osnovu zaključenih ugovora u periodu mart -maj 2020. godine, bez obračuna zakonske zatezne kamate.

JP ”Emisiona tehnika i veze” ima razumevanja za otežano poslovanje svih   privrednih subjekata, pa u skladu sa svojim mogućnostima doprinosi  ublažavanju ekonomskih posledica, omogućivši zainteresovanim korisnicima odlaganje plaćanja mesečnog iznosa naknade.

Odluku možete preuzeti ovde.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi