Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Slobodne novine od 25. marta dostupne čitaocima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 03. 2020.

Izvor: Beta

Slobodne novine od 25. marta dostupne čitaocima

List "Slobodne Novine" kao novi projekat Slobodne televizije, pojaviće se na kioscima 25. marta, izlaziće jednom u dve nedelje, a paralelno sa izlaskom prvog broja počeće da radi i portal koji će objavljivati najvažnije vesti i ostale aktuelnosti u Srbiji i svetu.

Glavni i odgovorni urednik "Slobodnih Novina" Milan Bečejić rekao je na konferenciji za novinare da se u višedecenijskoj karijeri slobodno osećao '80-tih godina u Omladinskim novinama koje su neprestano kritikovale državu koja ih je finansirala, i sada kad je njegov poslodavac pokret "Dosta je bilo" i lider pokreta Saša Radulović.

Bečejić tvrdi da finansijer neće imati uticaj na uređivačku politiku novina i da će one biti još jedan korak u borbi za nepristrasno informisanje.

Kako je dodao, zamenica urednika biće dugogodišnja urednica Blic žene Ružica Mevorah, ekonomiju će voditi Bane Krivokapić, reporter će biti Radenka Marković dok će se pravosuđem i temom migranata baviti Dragica Pušonjić.

U prvom broju biće reči o položaju dece, o tome koliko smo NATO država i o pokušajima jedne stranke da utiče na sve stvari u državi, rečeno je na konferenciji za novinare.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi