Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Rodoljub Šabić: Prijava Vulina protiv samog sebe bila bi šlag na torti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 02. 2020.

Izvor: Beta

Rodoljub Šabić: Prijava Vulina protiv samog sebe bila bi šlag na torti

Advokat Rodoljub Šabić izjavio je da bi eventualna prijava ministra odbrane Aleksandra Vulina protiv samog sebe, a povod je bila njegova reakcija na neobjavljen tekst Dragana Šutanovca u Nedeljniku i sumnji da je došao u posed interne komunikacije, bila jedan u zabrinjavajućem nizu sličnih bizarnih, sa pravnog stanovišta gotovo tragikomičnih događaja.

"Nakon 'angažmana' naših nadležnih organa u slučajevima 'opasnih' likova poput Vesne Pešić, Baneta Trifunovića, pa krivične prijave protiv braće Vučić, višestrukog pravnog maltretiranja aktivista 'Ne davimo Beograd', ovo bi skoro bio 'šlag na tortu', navro je Šabić za "Danas".

On ističe da ukoliko ministar nema suvisao odgovor odakle mu neobjavljeni tekst, onda se zaista otvara sumnja u nedozvoljeno presretanje komunikacije.

"Autor neobjavljenog teksta Dragan Šutanovac je to na društvenim mrežama označio kao dokaz da deluju 'para' bezbednosno-obaveštajne službe. Tome bi moglo da se doda sumnja da je ono 'para' možda suvišno, da je reč o nekoj od postojećih državnih bezbednosnih struktura što bi naravno bilo ne samo nezakonito nego i krajnje zabrinjavajuće", upozorio je Šabić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi