Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vučić i Rudan o tome čiji su mediji u Srbiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 12. 2019.

Izvor: Tanjug

Vučić i Rudan o tome čiji su mediji u Srbiji

Predsednik Aleksandar Vučić primetio je večeras, u emisiji Hit tvit na TV Pink, da je on jedini političar koji nije tužio nijedne novine, niti jednu televiziju. Na to mu je hrvatska književnica Vedrana Rudan, koja je takođe bila gošća, uzvratila rečima - "reći će da je to zato što su sve novine vaše".

"Jesu, posebno one što mi crtaju mete po glavi", dodao je Vučić kroz ironiju, a Rudan je nastavila upitavši ga koji mediji u Srbiji nisu njegovi. Vučić je rekao da je televizija N1, koja mu nije naklonjena, na kanalu jedan, kao i da je njen vlasnik istovremeno i vlasnik Nove TV.

"Što se tiče Prve, ne znam na koji način je moja, ili O2. RTS je njihov, sve ljude su oni postavili, mi nijednog nismo smenili", rekao je Vučić.

Na opasku da je Pink, valjda, njegov, Vučić je uzvratio da je Pink televizija Željka Mitrovića.

Dodao je da su on i Mitrović dobri prijatelji 30 godina, a na provokativno pitanje - "da li je Mitrović vaš ili ste vi njegov", odgovorio je ironično da je on Mitrovićev potrčko.

Na to je glavni urednik TV Hepi Milomir Marić, kroz smeh primetio da je zbog toga kod njega jednom godišnje, a kod Mitrovića gost svake nedelje.

Na to se i sam predsednik nasmejao, što je Rudan prokomentarisala rečima: "Nasmejao se. Ući će u srpsku istoriju. Pre nego ga ubiju, reći će - nasmejao se".

Na to je Vučić uzvratio: "Sačuvajte ove snimke, da ne bude da neko nije najavio".

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi