Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mitrović spreman da „plati istinu“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 08. 2019.

Autor: FoNet Izvor: Danas

Mitrović spreman da „plati istinu“

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović saopštio je danas da je uvek spreman da plati istinu koliko god ona koštala, pa makar Dragana Đilasa „učinila još bogatijim i beskrupuloznijim“.

Obraćajući se „dragim gledaocima“, Mitrović je u saopštenju potvrdio da je sud u sporu oko otvorenih pisama upućenih Đilasu presudio u korist predsednika Stranke slobode i pravde.

„Ne zato što ja nisam govorio istinu, već zato što su reči koje sam koristio, po oceni časnog suda, bile uvredljivog karaktera“, tvrdi Mitrović.

Po svemu sudeći, smatra Mitrović, „danas se za lopova ne sme reći da je lopov, već čovek koji je sklon prisvajanju tuđe ili državne imovine“.

„Takođe, danas se za lažova ne sme reći da je lažov već čovek koji uvek govori neistinu i samo neistinu“, uveren je Mitrović. On nikada neće razumeti „zašto lažove i lopove ne možemo zvati imenima koja im pripadaju i koja nisu zabranjena i koja se nalaze u srpskom rečniku“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi